ÖĞRETMEN YAZ EĞİTİM ETKİNLİKLERİ 16 FARKLI TEMADA GERÇEKLEŞTİRİLDİ  
ÖĞRETMEN YAZ EĞİTİM ETKİNLİKLERİ 16 FARKLI TEMADA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

ÖĞRETMEN YAZ EĞİTİM ETKİNLİKLERİ 16 FARKLI TEMADA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından öğretmenlere yönelik düzenlenen Öğretmen Yaz Eğitim Etkinlikleri, 16 temada, 19 Anadolu İmam Hatip Lisesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi.


Anadolu imam hatip liseleri ve imam hatip ortaokullarında görev yapan öğretmenler ile temel eğitim ve ortaöğretim kurumlarında görev yapan din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenlerinin motivasyonlarını yükseltmek, kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen etkinliklere 19 Anadolu İmam Hatip Lisesi ev sahipliği yaptı.

 

Etkinliklerde öğretmenlerin Bilim ve Medeniyet Tarihi Okumaları, Edebiyat Okumaları, Felsefe ve Hikmet Okumaları, Fıkıh Okumaları, Fikir ve Hareket Öncüleri Okumaları, Gençlik Araştırmaları , Gönül Coğrafyası Okumaları, Hadis Okumaları, Hatırat Okumaları, Kelam Okumaları, Maarif Okumaları, Medya ve İletişim Okumaları, Siyer Okumaları, Şehir ve Kültür Okumaları, Tasavvuf ve İrfan Okumaları, Tefsir Okumaları temalarında belirlenen kitap ve makaleleri okundu, müzakere edildi, alan uzmanları ile bir araya gelinerek tahliller yapıldı.

 

On bir gün süren ve toplam 523 öğretmenin katıldığı etkinliklerde ilmî, manevî, edebî, kül türel, sanatsal ve meslekî gel işim üzerine okumalar, seminerler, konferans ve söyleşiler; sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklerle zenginleştirilmiş programlar uygulandı.

 

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.